Agro Platform Oirschot
Wanneer:
1 januari 2020
Waar:
LET OP... gezien de corona-crisis gaan diverse activiteiten niet door...

Jaarplanning 2020

Ook voor 2020 stonden weer diverse activiteiten op de planning. Maar gezien de aanhoudende corona-crisis zijn diverse activiteiten komen te vervallen. Voor nu is is nog steeds niets zeker, ook voor APO niet.

De eerste activiteit, de Kip & Kroeg Netwerkborrel, is al geweest. Een druk bezochte avond bij onze leden Peter & Esther van Agt die de nieuwe uitbaters zijn van Gasterij De Merode. In maart zou voor de tweede keer een avond voor jongeren georganiseerd worden. In verband met de corona maatregelen is deze avond niet doorgegaan. De algemene ledenvergadering stond gepland op 31 maart. Ook deze jaarvergadering kan helaas niet doorgaan en zal uitgesteld worden.

Inmiddels zijn we maanden verder en zitten we in de zogenaamde 2e golf. Het gaat niet goed met Nederland, besmettingen en ziekenhuisopnames lopen flink op en misschien zit er wel weer een totale lockdown aan te komen. Wie zal het zeggen…

Wat wel duidelijk is dat vele APO-activiteiten, waaronder het jaarlijkse uitstapje, niet door zijn gegaan en dat voorlopig alle geplande bijeenkomsten en activiteiten afgelast zijn. Zodra we meer weten zal verdere berichtgeving volgen.

Houdt de mail en onze website in de gaten.