Agro Platform Oirschot
Wanneer:
18 februari 2020
Waar:
Gasterij De Merode (Het Eetcafé van Peter & Esther)

Kip & Kroeg Netwerk Borrel

Onze leden Peter & Esther van Agt van de Fladderfarm zijn naast ‘kippenboer’ nu ook ‘kroegbaas’.

Een mooie gelegenheid voor Agro Platform Oirschot om op dinsdag 18 februari 2020 voor de leden een gezellige en informatieve Kip & Kroeg Netwerk Borrel te organiseren in Gasterij De Merode. Aanvang 20.00 uur.

Natuurlijk om kennis te maken met het Eetcafé van Peter & Esther maar ook om als leden weer eens bij te praten onder genot van een hapje en een drankje.

Dat het ondernemerschap in het bloed zit van onze leden is geen woord gelogen. Zo kunnen we nog een mooie naam toevoegen aan de Kip & Kroeg Netwerk-avond bij Peter en Esther van Agt in Eetcafé de Merode. Koen van Hout van Orbis komt vertellen over de groei van zijn bedrijf en een nieuw bedrijf wat hij aan het opzetten is.

Drie jaar geleden was Orbis een eenmanszaak. Nu werken er tien mensen bij Orbis. Zij voeren projecten op het gebied van natuur, landschap en klimaatadaptatie uit in Brabant. Op 1 maart opent Orbis een nieuwe vestiging in Uden.

Daarnaast is Koen, samen met drie andere ondernemers, bezig met het opzetten van een nieuw bedrijf: Code-Groen. Code-Groen gaat particulieren en bedrijven de mogelijkheid bieden om milieubelastende activiteiten (bijvoorbeeld CO2 uitstoot) lokaal te compenseren. Een van de mogelijkheden voor compensatie is CO2 vastleggen in de bodem. Het mes snijdt zo aan twee kanten: CO2 uitstoot wordt gecompenseerd en er ontstaat een (nieuw) verdienmodel voor grondeigenaren.

En om de spanning erin te houden zal er deze avond een speciale MYSTERY GUEST aanwezig zijn, een bekende Brabander die staat te poppelen om deze avond op zijn Brabants te begeleiden
Nieuwsgierig? Kom dan ook.

De avond begint om 20.00 uur.

Ps. Partners zijn natuurlijk ook van harte welkom voor deze gezellige avond.

Opgeven voor deze Kip & Kroeg Netwerk Borrel doe je hier via onze e-mail info@agroplatformoirschot.nl.
Graag voor 14 februari 2020 en ook even doorgeven hoeveel personen er komen.