In verband met alle coronaregels en terugkerende besmettingen is het nog niet verstandig elkaar veel op te zoeken. Een goed interview voor onze ‘Trots op’ laat daarom nog even op zich wachten.
Maar waar we als APO ook wel een beetje trots op mogen zijn is op locale activiteiten. Zoals in Westelbeers, waar Van Lieshout Vleesvee met behulp van de locale bakker en slager een (h)eerlijk worstenbroodje op de markt brengt.
Het Beers Blond broodje
100 % (h)eerlijk rundergehakt van de Westelbeerse Blonde d’Aquitaine Runderen van Van Lieshout Vleesvee. Lekker gekruid door de Beerse Slager Jager & van Hoof in overheerlijk en knapperig brood van Broodhuys De Beerse Bakker.
Beerse Boer • Beerse Slager • Beerse Bakker = Locale trots
En dat de activiteiten van Van Lieshout Vleesvee niet onopgemerkt blijven is te zien aan de Agrifoodpluim die ze onlangs ontvangen hebben uit handen van Provincie Noord-Brabant. Zie het nieuwsbericht.